Summer fashion inspo!

Nu är det snart dags att roterara garderoben igen. Uppgradera vårgarderoben till sommargarderob. Jag plockade undan alla vinterkläder efter påsk och tog fram vårkläderna. Sen gick jag runt och frös i en och en halv månad. Men det spelar ingen roll. Jag var tvungen att få lite omväxling i garderoben. Och nu är det alltså dags för sommar. Det kanske visar sig att jag får fortsätta gå runt som en stel isbit – temperaturen verkar ju inte precis ha planer på att knata upp inom det närmaste…

Jag har varit rätt trogen min höst och vintergarderob de senaste fem åren. Har köpt till någon tröja och bytt ut ett par utslitna jeans eller två. Känner mig hemma där stilmässigt. Sommaren har jag fortfarande lite att jobba på. Tur då att vi haft århundradets längsta vinter som lämnat massvis med tid åt pinnande och otaliga timmar på Tradera. Tror att jag kanske börjar närma mig samma zen som med vinterhalvårets garderob.

Här är ett gäng av mina inspirationsbilder som fått agera stomme vid byggande av sommar-kapsel.
Det bor en fransyska någonstans därinne. En ganska safe och bekväm sådan får man kanske säga.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s